2021-07-30 08:16:13• hírek • Szatmár.ro

Megkezdődött a beiratkozás Olimpia MCMXXI futball-akadémiájára

Bizonyára vannak akik emlékeznek még rá, hogy április végén arról tájékoztattuk olvasóinkat, hogy az Olimpia Önkéntesei elnevezésű szurkolói csoport által működtetett Olimpia MCMXXI labdarúgó csapata egy futball-akadémia megalapításáról tett bejelentést.

Azóta eltelt néhány hónap, az álom pedig valóra vált, így jött létre az Olimpia MCMXXI Gyermek és Junior Központja. A csapat ezúttal közleményt adott ki, melyben felhívja az érdeklődők figyelmét, lehetőség van gyermekeiket beíratni a különböző korosztályos csapatokba.

„Az elmúlt évtizedek során az Olimpia mindig is egy jó ugródeszkát jelentett a szatmári labdarúgók számára, hiszen innen indulva számos játékos futott be szép, akár nemzetközi karriert is. Az áprilisban életre hívott Gyermek és Junior Központ a Someșul Stadionban fog működni Ion „Lulu” Dragomir, a csapat egykori klasszisának vezetésével” – tájékoztat a csapat közleménye.

„A szurkolói csoport által életre hívott kezdeményezés már kezdettől fogva arra irányult, hogy visszaadjuk a labdarúgást, és elsősorban az Olimpia szellemiségét a szatmáriak számára. Sokan gondolják úgy, hogy kevés megindítóbb pillanat létezik annál, amikor gyermekeink felöltik magukra az Olimpia mezét, abban lépnek pályára. Szeretnénk, ha városunk ifjú tehetségeinek nem kellene más városokba költözniük azért, hogy futballistákká váljanak, hogy megismerjék ennek a fantasztikus sportnak a titkait. Éppen ezért döntöttünk úgy, hogy létrehozunk egy akadémiát a helyi fiatalság számára, a csapat egykori nagyjai útmutatása mentén. Ez lesz a Olimpia MCMXXI Gyermek és Junior Központja” – nyilatkozta Cosmin Miclaus a csapat elnöke.

A labdarúgó akadémia kapuja minden Szatmár megyei gyermek előtt nyitva áll, ugyanis a már meglévő U18-as korosztályos csapat mellett U7, U9, U11, U13 és U15-ös csapatok összeállítása van folyamatban.

Az érdeklődők a beiratkozással kapcsolatban Báthory Istvánnál, a 0771-499-872-es telefonszámon juthatnak több információhoz.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: